Knife Set 2 pcs

Knife Set 2pcs

Katrangan singkat:

Jeneng 2PCS KNIFE SET Jembar 19.4 * 3CM, Komposisi Bobot 33G / PC SS: 420, PP Regane USD0.50-0.7 Sertifikat BISA NGLALAKake Warna Biru FDA, PURPLE …… MOQ 3000SETS Packing PUTIH KOTAK PUTIH 35DAYS Layanan Pembayaran 30% DEPOSIT T / T , 70% T / T LAWAN KANGGO DOKUMEN PENGIRIMAN. Layanan 1.ODM & manufaktur OEM; 2. Samping order 3. Balesan cepet sajrone 24 jam 4. Sawise dikirim, sampeyan bakal terus dianyari karo kondisi kiriman nganti sampeyan nampa produk ...


  • Rega FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min. Jumlah Pesenan: 100 Potongan / potongan
  • Kemampuan Pasokan: 10000 Potongan / potongan saben Sasi
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Jeneng

    2 PCS SET PISI

    Jembar

    19,4 * 3 CM,

    Bobot

    33G / PC

    Komposisi

    SS: 420, PP

    Regane

    USD0.50-0.7

    Sertifikat

    BISA NGlewati FDA

    Werna

    BLUE, PURPLE ……

    MOQ

    3000SETS

    Pengepakan

    KOTOK PUTIH

    Pangiriman

    35DAYS

    Layanan Pembayaran

    30% DEPOSIT T / T, 70% T / T NGANGGO DOKUMEN PENGIRIMAN.

    Layanan

    1.ODM & manufaktur OEM;
    2. Pesenan samping
    3. Wangsulan cepet ing 24 jam
    4. Sawise pangiriman, sampeyan bakal dianyari kanthi kondhisi kiriman nganti sampeyan nampa produk;

    Piso woh, Bisa nggawe warna pantone. Werna cerah, nalika sampeyan masak utawa ing kamar pawon, sampeyan bakal seneng. Tutup plastik kanggo tutup, ora bakal ngrusak kothak ing dalan. Gampang digunakake. Gampang digunakake lan disimpen.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan